TIETOA TUOTTEISTA

Sveitsiläistä huippulaatuista luonnonkosmetiikkaa

Farfallan tuotteet valmistetaan 100% luonnollisista ainesosista. Tuotteissa yhdistyy ainutlaatuisella tavalla tarkka dermatologinen tutkimus, ylelliset luomulaatuiset tuotteet, huolella toteutettu eettisyys ihmistä ja luontoa kohtaan sekä esteettinen ja houkuttava ulkoasu. Suurimmalla osalla Farfallan tuotteista on kolmen tähden NaTrue -sertifikaatti, jolloin yli 95% sertifioitavissa olevista ainesosista on luomua. Tuotteista löytyy täydellinen ihonhoito-ohjelma jokaiselle ihotyypille. Feel beutiful!


Boho

Boho Herkullisen väriset kynsilakat ovat ekologisia ja vegaanisia. Kynsilakoista on poistettu kaikki yleisimmät haitalliset ainesosat eli ne ovat joko 7free, 8free, 9free tai 10free kynsilakkoja värisävyistä riippuen. Niissä on korkea pigmenttisyys ja hyvä pysyvyys, miellyttävä ja helppo työstää kynnelle, hyvä levitettävyys, kuivuu erittäin nopeasti. Kaunis lasinen pullo saarnipuisella korkilla kruunaa kokonaisuuden.


BODY SUGARING- Vartalosokerointi

Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko. Tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho. Sokerointi sopii kaikenlaisille karvoille ja ihoille. Sokeri on 100 % luonnontuote, eikä se sisällä yleisesti allergisoivia aineita. Eikä sitä ole testattu eläimiin.


Lehtosuon Hoitoturve

Lehtosuon Hoitoturve on puhdas suomalainen luonnontuote, joka nostetaan suosta ilman raskaita koneita koostumuksen rikkoontumisen estämiseksi. Hoitoturpeeksi hyväksytään vain paras raaka-aine. Hoitoturpeen terapeuttinen vaikutus perustuu sen sisältämien biologisten ainesosien aktivoivaan vaikutukseen sekä syvälämpövaikutukseen. Lisäksi turve sisältää monia ihoa hoitavia aineita, kuten rautaa, kuparia, magnesiumia, mangaania ja sinkkiä. Turve kiihdyttää verenkiertoa, aktivoi aineenvaihduntaa ja poistaa kuona-aineita. Se hoitaa ihoa, sitoo reumatekijöitä, parantaa hormonitoimintaa ja solujen uusiutumista.

 

LAKSHMI -luonnosta kauneutta

LAKSHMI -luonnosta kauneutta Tuotesarjan kauneusfilosofia perustuu Ayurvedaan noin 30 vuoden kokemuksella. Kasviperäisissä raaka-aineissa suositaan sertifioitua luomulaatua. Lakshmin tuotteet että hoidot on suunniteltu tukemaan kokonaisvaltaista hyvinvointia ja sopimaan eri kehotyypeille (vatalle, pittalle ja kaphalle). Raaka-aineissa ja tuotteissa otetaan huomioon niiden yhteisvaikutukset, eli ne on suunniteltu tukemaan ja tehostamaan toinen toisiaan synergisesti. Made with Joy.

  

Argital

Argital on italialainen BDIH-sertifioitu kosmetiikkasarja. Hoidoissa käytössä ja myynnissä Argitalin vihreä savi. Argital käyttää tuotteissaan ainoastaan puhdasta, auringossa kuivattua ja kemiallisesti käsittelemätöntä savea. Vihreä savi puhdistaa ihoa epäpuhtauksista, korjaa ihovaurioita, vilkastuttaa ihon pintaverenkiertoa, laskee turvotusta, rentouttaa ja laukaisee vartalon jännitystiloja ja hoitaa selluliittia. Kun arvostat luontoa, laatua ja itseäsi.

 
  Pillin putiikki • Päijänteenkatu 3, 15140 Lahti • 044 970 8988