KUKA OLEN?

Pillin putiikki on toiminut heinäkuusta 2013 lähtien. Aiemmassa elämässä olen työskennellyt sosiaali- ja terveysalalla, joten ihmisten kohtaaminen ja hyvinvointi on lähellä sydäntäni. Ja ihonhoitohan on tärkeä osa perusterveydenhuoltoa! Hankitun työ- ja elämänkokemuksen myötä olen oppinut, että ihmisillä on erilaisia elämäntilanteita ja vaikeuksienkin keskellä itsensä hoitaminen erilaisin keinoin on tärkeää. Se, että sallii hetken itselleen, ei ole välttämättä läheisiltä pois, vaan usein juuri päinvastoin. Itseensä tyytyväinen, omia tarpeitaan kuunteleva säteilee ja se säteily lämmittää myös muita! On tärkeää, että ihminen löytää itselleen ”huoltopaikan” kiireiden keskelle. Olen kiinnostunut ravitsemuksesta ja sen vaikutuksista terveyteen ja myös ihonhoitoon. Vapaa-aikani kuluu mm. liikunnan parissa, mikä on tärkeä keino kunnon kohottamisen ohella hoitaa myös mieltä. Tietysti ilman läheisten tukea en olisi myöskään tässä tilanteessa, että saan tehdä työtä, mistä nautin suuresti.

Tammikuussa 2013 sain rohkeutta lähteä toteuttamaan yhtä haavettani ja aloitin kosmetologin opinnot aikuiskoulutuksena Suomen Kosmetologien Yhdistyksen Opistolla. Valmistuminen SKY-kosmetologiksi koitti keväällä 2015. Käynnistin jo opiskelujen ohessa yritystoimintani, mikä on myös haaveideni toteuttamista, jotta sain oppimani asiat heti käyttöön. Kosmetologin opintojen lisäksi olen perehtynyt luonnonmukaisen hoitamisen maailmaan monipuolisten koulutusten kautta. Opiskelujen ja kosmetologin työn myötä on entisestään vahvistunut ajatus, että luonnonmukainen hoitaminen on minun juttuni – haluan tehdä työtä ihmisen ja luonnon parhaaksi. On tärkeää tietää mitä iholleen laittaa!

Pillin putiikki on valittu Ekokosmetologiksi. Ekokosmetologien nimen ja logon saa käyttöönsä kosmetologi, joka on Suomen Ekokosmetologit ry:n jäsen.

Ekokosmetologit sitoutuvat noudattamaan yhteisesti sovittuja ekoeettisiä periaatteita:
Kauneudenhoitoa ihmistä ja luontoa kunnioittaen
Hoitosarjojen on täytettävä biosertifioidulle luonnonkosmetiikalle asetetut vaatimukset
Tuote- ja raaka-ainetuntemusta luonnonkosmetiikasta tulee opiskella
Käsityömäisyyttä ja läsnä olemisen taitoa kunnioitetaan
Ihmistä ja ympäristöä kuormittavia kemikaaleja vältetään
Toiminta on rehellistä ja tiedottaminen avointa

Astu rohkeasti Pillin putiikkiin ja rentoudu.

 


 
  Pillin putiikki • Päijänteenkatu 3, 15140 Lahti • 044 970 8988